Hírek

Joseph Gordon-Levitt lesz Johnny Carson egy új sorozatban

Joseph Gordon-Levitt alakítja a komikus Johnny Carsont a róla szóló új életrajzi sorozatban. Nagy nevekkel érkezik a King of Late Night!  

A Slashfilm azzal kommentálta az értesülést, hogy végre érkezik egy sorozat, amit a nagyszüleiddel nézhetsz – Johnny Carson (1925-2005) ugyanis az ötvenes évektől a kilencvenes évekig volt aktív Amerikában, népszerű televíziós műsorvezetőként, humoristaként, íróként és producerként, a saját showműsora (The Tonight Show Starring Johnny Carson) házigazdájaként ismert. Állami kitüntetések mellett 6 Emmy-díjat is nyert.

A Johnny Carson-életrajz már évek óta lebegett Hollywoodban, hol minisorozat, hol film formájában képzelték el. Most, hogy Gordon-Levitt kapta a főszerepet, úgy tűnik, hogy a projekt biztosabb lábakra állt, de természetesen még bármi történhet. 

A King of Late Night részletei még mindig homályosak, de azt már tudjuk, hogy David Milch (Deadwood) írja a forgatókönyvet, Jay Roach (Bombshell) rendezi, és hogy a Wiip és az Anonymous Content koprodukciójában készül. A többi alkotóról és szereplőről még nincs hír, de a bejelentett nevek alapján mindenképpen olyan presztízssorozatot fogunk kapni, amiről érdemes lesz beszélni. A korai hírek szerint a sorozat nem fog spórolni Carson magánéletének részletezésével sem, amely négy házasságot is magába foglalt.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!