Hírek

Josh Brolin majdnem eljátszotta Batmant

Josh Brolin a Sicario című filmben

Josh Brolin elárulta, hogy majdnem megkapta Batman szerepét Zack Snyder szuperhősfilmjeiben, de kikapott Ben Afflecktől, aki aztán a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben és az Az Igazság Ligája két verziójában alakította a köpenyest.

„Az enyém idősebb lett volna, reszelős, jobb szó híján” – mondta Brolin az MTV Happy Sad Confused nevű podcastjében, amikor leírta, hogyan közelítette volna meg a karaktert. Az adást a Deadline szúrta ki.

Brolin elmondta, hogy az ötlet érdekes volt számára, de ami Snyder végső döntését illeti: „ez az ő döntése volt, nem az enyém”.

„Őszintén szólva, szórakoztató ajánlat lett volna” – tette hozzá Brolin. „És talán majd 80 évesen meg is csinálom”.

Brolint nemrég a Dűne című filmben láthattuk a nagyvásznon, jelenleg pedig a második rész forgatásának előkészületei zajlanak. A Prime Video Outer Range című természetfeletti westernsorozatában is játszik, illetve ő a producer is. Emellett a Spectrum Originals és a Paramount Network által közösen gyártott, hamarosan induló countryzenei drámasorozat, a George and Tammy executive producere is.

Ben Affleck a Warner Bros. készülő The Flash című filmjében ismét Batmanként tűnik fel, ez a produkció épp a főszereplő, Ezra Miller balhéi miatt került veszélybe.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!