Hírek

Josh Peck az Oppenheimer fedélzetén

Nolan új filmjének hetente bővülő stábja a Drake and Josh című sorozatból és az Így jártam apátokkalból ismert Josh Peck személyével gazdagodott.

Valószínűleg sok Y-generációs néző számára nem idegen Peck neve. Karrierjét a Nickelodeon 2000-től 2002-ig tartó szkeccsvígjáték-sorozatában, az Amanda Show-ban alapozta meg, mielőtt Drake and Josh-al nagy sikert aratott volna a gyerekhálózaton. Azóta a színész olyan filmekben játszott, mint a Drillbit Taylor, a The Wackness, a Red Dawn remake és a már említett, Hulu gyártásában készült Így jártam apátokkal spinoff.

Ahogy már írtuk, Christopher Nolan legújabb alkotása J. Robert Oppenheimert, az atombomba feltalálóját állítja középpontba. A film főszerepére már korábban leszerződtették Cillian Murphy-t, az illusztris szereplőgárda pedig olyan neveket sorol, mint Emily Blunt, Robert Downey Jr., vagy Matt Damon. Cilian Murphy mellett fontos szerepet kapott a feltörekvő tehetség Florence Pugh (aki Tatlockot fogja alakítani, aki viszonyt folytatott Oppenheimerrel, és tagja volt az Egyesült Államok Közösségi Pártjának), Rami Malek (aki egy tudós szerepében tetszeleg majd), illetve Benny Safdie, aki a hidrogénbomba atyjának tartott Teller Ede magyar fizikust formálja meg.

Az A-listás szereplőkkel teli szereplőgárdában a komikus múlttal rendelkező Josh Peck neve első hallásra kakukktojásnak tűnhet, de Nolan nem szokott mellényúlni, ami a castingot illeti. És ha jelenléte az amerikai mozilátogatók fiatalabb generációját is becsábítja a moziba, akkor már megérte.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!