Hírek

A Capone rendezője új sorozatot tervez Tom Hardy-val

Josh Trank kedvét nem csorbította a Capone című filmjének megosztó fogadtatása: folytatná a közös munkát Tom Hardy-val egy sorozat keretei közt, mely a CIA-ról szólna – írja a Collider.

A 2015-ös Fantasztikus Négyes fiaskót hátrahagyva idén a Capone című szerelemprojekttel érkezett Josh Trank. Az erő krónikája rendezője új filmjét írta, vágta és rendezte is – a teljes kontroll a stúdiófilmes balhék után annyira jól esett Tranknek, hogy még a negatívabb kritikák se szegték jókedvét.

Hardy meggyőzően, néhol szándékolt ripacskodással kelti életre Al Caponét, a legendás gengsztert élete utolsó éveiben, amikor már teste és elméje egyaránt szétesett. Trank harmadik nagyjátékfilmje ezúttal mentes minden vizuális effekttől, és az alakításra koncentrál.

Hardy és a rendező a nyilatkozatok alapján jó kapcsolatot ápolnak, ezért sem meglepő, hogy már a következő közös projektjüket tervezik.

Trank nyilatkozata alapján a tervezett minisorozatnál Tom Hardy producerként és főszereplőként is közreműködne, az évtizedeken átívelő történet pedig az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA létrejötte körül forogna. A rendező azt ígérte, egy olyan szemszöget szeretne bemutatni, amit korábban csak könyvekben olvashattunk. Sok szó lesz majd Fidel Castróról és Kubáról, a szocializmus és a kapitalizmus ellentétéről.

Hardy számára ez nem az első tévés szerep lenne, hiszen már a Tabu című sorozatban főszereplőként és alkotóként egyaránt jelen van, a Birmingham bandájában pedig mellékszereplőként tűnt fel.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya