Hírek

A Capone rendezője új sorozatot tervez Tom Hardy-val

Josh Trank kedvét nem csorbította a Capone című filmjének megosztó fogadtatása: folytatná a közös munkát Tom Hardy-val egy sorozat keretei közt, mely a CIA-ról szólna – írja a Collider.

A 2015-ös Fantasztikus Négyes fiaskót hátrahagyva idén a Capone című szerelemprojekttel érkezett Josh Trank. Az erő krónikája rendezője új filmjét írta, vágta és rendezte is – a teljes kontroll a stúdiófilmes balhék után annyira jól esett Tranknek, hogy még a negatívabb kritikák se szegték jókedvét.

Hardy meggyőzően, néhol szándékolt ripacskodással kelti életre Al Caponét, a legendás gengsztert élete utolsó éveiben, amikor már teste és elméje egyaránt szétesett. Trank harmadik nagyjátékfilmje ezúttal mentes minden vizuális effekttől, és az alakításra koncentrál.

Hardy és a rendező a nyilatkozatok alapján jó kapcsolatot ápolnak, ezért sem meglepő, hogy már a következő közös projektjüket tervezik.

Trank nyilatkozata alapján a tervezett minisorozatnál Tom Hardy producerként és főszereplőként is közreműködne, az évtizedeken átívelő történet pedig az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA létrejötte körül forogna. A rendező azt ígérte, egy olyan szemszöget szeretne bemutatni, amit korábban csak könyvekben olvashattunk. Sok szó lesz majd Fidel Castróról és Kubáról, a szocializmus és a kapitalizmus ellentétéről.

Hardy számára ez nem az első tévés szerep lenne, hiszen már a Tabu című sorozatban főszereplőként és alkotóként egyaránt jelen van, a Birmingham bandájában pedig mellékszereplőként tűnt fel.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés