Hírek

Joss Whedon társszerző marad Az Igazság Ligájánál

Whedon titulusa mindmáig bizonytalan volt, miként is lesz feltüntetve neve Az Igazság Ligája stáblistáján.

Már egy ideje a Bosszúállók direktora, Joss Whedon felügyeli Az Igazság Ligája utómunkálatait, nem is beszélve az utóforgatásokról, melyekhez ő írta a szükséges szövegeket. A Warner Bros. 25 millió dollárt fektet abba, hogy Whedon módosítson, vagy akár helyrehozzon jó pár elemet a filmben. Nem tudni egyelőre, hogy ez annak köszönhető, hogy Zack Snyder verzióját kevésnek találta a stúdió, vagy esetleg új ötleteik támadtak.

Mindenesetre Joss Whedon elég vastagon benne van már a film készítésében, így jogos a kérdés: milyen minőségben lesz jelen a stáblistában? Az utóforgatásoknál gyakori eset, hogy a stúdió nem a film rendezőjét kéri fel a felvételekhez, hanem egy újabb személyt. Így lehetett, hogy Tony Gilroy rendezett pár jelenetet Gareth Edwards helyett a Zsivány Egyesben, de Simon Kinberg producer a Fantasztikus Négyes legvégén Josh Tranket váltotta.

Jelen helyzetben Whedon írt és rendezett is új jeleneteket,

de elég volt-e ez ahhoz, hogy társrendező lehessen? A válasz egyelőre biztosan: nem. Helyette forgatókönyvíróként lesz feltüntetve Chris Terrio (Az Argo-akció, Batman Superman ellen) mellett. A családi tragédia miatt odébb állt Zack Snyderé pedig marad a rendezői cím.

Az Igazság Ligája november 16-án érkezik a hazai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..