Hírek

Jövő decemberben Tom Hollanddal érkezhet az Uncharted

Több év előkészület után úgy néz ki, végre valós premierdátumot kapott az Uncharted videójáték feldolgozása. A jövő karácsony előtt mozikba kerülő filmnek azonban komoly riválisokkal kell szembenézni a pénztáraknál.

Dan Trachtenberg, a Cloverfield Lane 10 rendezője dirigálja végül a kultikus videójátékból készült filmes adaptációt, a főszereplő Nathan Drake-et pedig a legutóbbi Pókember filmek főszereplőjeként ismert Tom Holland alakítja – adta hírül a Collider. Egy újabb színész, Bryan Cranston érkezéséről egyelőre még csak pletykálnak, más szereplőkről pedig még semmi hír nincs.

A Sony Entertainment 2020. december 18-ra tűzte ki a premierdátumot. Az ügy azért sem egyszerű, mert ezen a napon debütál Steven Spielberg West Side Storyja Ansel Elgorttal és a Paramount projektje Eddie Murphyvel, az Amerikába jöttem folytatása.

A Sony azonban nehezen jutott el eddig a pontig is. A 2007-ben megjelent videójáték első tervezett premierje 2016 júniusa volt, azt azonban szűk egy évvel a dátum előtt csatorna 2017 nyarára tette. Ráadásul több felmerülő rendező is kihullott a projekt mögül, ami további csúszásokat eredményezett.

A kezdeti fázisban például David O’Russellt kérték fel rendezőnek, a filmben pedig szerepelt volna Mark Wahlberg, Robert De Niro és Joe Pesci is. Később Seth Gordon és Shawn Levy is megállapodott a stúdióval. Előbbi azonban kreatív nézetkülönbségek miatt, utóbbi pedig a Free Guy forgatása miatt szállt ki az Unchartedból.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya