Hírek

Jövő szeptemberben érkezik Danny Boyle musicalje

Danny Boyle ismét rendez, de ezúttal egy kissé meglepő műfajban próbálja ki magát: a direktor musicalje 2019. szeptemberében debütál majd az észak-amerikai mozikban.

A Universal Pictures a minap jelentette be, hogy az Oscar-díjas brit rendező, Danny Boyle (Trainspotting, 127 óra, Steve Jobs) legújabb filmjét, méghozzá egy musicalt, 2019. szeptember 13-án mutatják be. Az eddigi bejelentések alapján nem kell nagy konkurenciára számítania a pénztáraknál, hiszen mindössze a teljesen más stílusú és műfajú Az: Második felvonás fut akkortájt a mozikban, ráadásul a horror akkor már a második heténél fog járni.

Danny Boyle ezúttal az Igazából szerelmet és a Sztárom a páromat is jegyző Richard Curtis forgatókönyvíróval társult, amiből a romantikus műfajra is következtethetünk, bár a történetről egyelőre nincsenek megerősített információk. A pletykák szerint viszont a film egy olyan férfi történetét mutatja be, aki egy napon arra ébred, hogy ő az egyetlen, aki emlékszik a Beatles dalaira.

Azt viszont már most tudhatjuk, hogy Lily James (Mamma Mia; Nyomd, Bébi, nyomd!), Himesh Patel (Damned) és Kate McKinnon (Szellemirtók, Saturday Night Live) is a színészek között lesz. Korábban az a hír is szárnyra kapott, hogy akár Ed Sheeran is felbukkanhat a filmben – írja a ComingSoon.net.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com