Hírek

Jövő tavasszal jön a 300 című akciófilm folytatása a mozikban

300: RISE OF AN EMPIREJövő márciusban kerül a mozikba a 300 című történelmi akciófilm folytatása, A birodalom hajnala.

A Warner Bros. filmstúdió eredetileg idén augusztusban akarta bemutatni az új produkciót, ám végül mégis a tavasz mellett döntöttek. Dan Fellman, a stúdió észak-amerikai forgalmazási igazgatója azzal indokolta a lépést, hogy 2007-ben ugyancsak márciusra esett az eredeti film premierje, és így 2014-ben is epikus stílusban” nyílhat meg a tavaszi moziszezon.

A The Hollywood Reporter online kiadása azonban arra is emlékeztet, hogy augusztusban egyébként is rendkívül zsúfolt lesz a mozis naptár. A filmnek valószínűleg kisebb konkurenciával kell számolnia a premierjének áthelyezése után.

A 300: A birodalom hajnala forgatókönyvét, akárcsak az eredeti 300-ét Zack Snyder írta. Ezúttal azonban nem Snyder ült a rendezői székben, hanem Noam Murro. A folytatás a görög-perzsa háborúk újabb fejezetét tárgyalja.

A Warner egyébként Tom Cruise All You Need Is Kill című filmjének is új bemutató dátumot talált. A Doug Liman rendezte akciómozit 2014 márciusa helyett június 6-án küldik az észak-amerikai filmszínházakba. Ez a csere azt jelzi a THR értékelése szerint, hogy a stúdió nagy érdeklődésre számít. A nemzetközi forgalmazás a június 12-én megkezdődő futball-világbajnokság miatt két héttel korábban indul.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya