Hírek

Jövőre érkezik a Tőrbe ejtve harmadik része

Lehullt a lepel Rian Johnson Agatha Christie-t idéző krimitrilógiájának záróepizódjáról. Két frissen felkapott színész is csatlakozott a produkcióhoz.

Kevés Netflix Original film van, amiért előzetesen őszintén lehet lelkesedni, de Rian Johnson Tőrbe ejtve filmjei mindenképp közéjük tartoznak. A 2019 végén érkezett első rész abszolút nem várt meglepetés siker volt, ami pimasz humorával, kiszámíthatatlan történetvezetésével és a remek színészgárdájával abszolút friss vért pumpált a whodunit krimik műfajába. Ezután a Netflix egy két filmre szóló szerződést kötött Johnsonnal, hogy Benoit Blanc követkető ügyei már a streaming óriáson debütáljanak, egyúttal a brand is átkerült hozzájuk a Lionsgate-től. 2022-ben el is készült a második rész Az üveghagyma címen, ami hasonlóan pozitív kritikai és közönségsikert aratott.

Most pedig felfedték a 3. film címét, ami a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery lett.

Ezzel pedig Johnson követi az első résszel lefektetett hagyományt, miszerint egy híres sláger címén alapuljon a filmé is. A Knives out a Radiohead egyik dalából származik, Az üveghagyma (Glass Onion) egy Beatles számot idéz meg, a Wake Up Dead Man cím pedig a U2 egyik szerzeményére utal. A rendező már a második epizódnál se használta volna a Knives Out címet, de a Netflix a franchise építés miatt ragaszkodott A Knives Out Mystery alcímhez, ami itt is visszatér.

A Deadline szerint két fiatal sztár már csatlakozott is a színészgárdához Daniel Craig mellé. A biztos befutók közt van A korona Károly hercege, Josh O’Connor, aki jelenleg olyan mozikban tündököl, mint a Challengers és A kiméra. Mellé pedig Cailee Spaeny csatlakozott, aki Sofia Coppola Priscillájában alakította Priscilla Presley-t, amivel a Velencei Nemetközi Filmfesztiválon a legjobb színésznő díját is hazahozta. Legutóbb Alex Garland háborús mozijában, a Polgárháborúban brillírozott, legközelebb pedig az idén érkező Alien: Romulus főszerepében láthatjuk. Mellettük még Tom Hardy-t és Lindsay Lohan-t pletykálják, de az ő részvételüket még nem erősítették meg.

A Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery 2025-ben érkezik a Netflix kínálatába.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com