Hírek

Julia Roberts az álmok alternatív világában élő könyvesboltost játszik

Julia Roberts az Anyák napja című filmben
Julia Roberts az Anyák napja című filmben

Álmai alternatív világában élő könyvesboltost alakít készülő filmjében Julia Roberts. A The Bookseller című produkciót Cynthia Swanson regénye nyomán forgatják – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A 2015-ben megjelent, hatvanas években játszódó regény főhőse az egyedülálló Kitty Miller, akinek könyvesboltja van. A magának épített alternatív világban azonban élete szerelme a férje, és gyönyörű gyermekei vannak. Ám az álom és a való világ kezd összekavarodni, ezért ki kell bogoznia az egymásba gabalyodott szálakat.

Roberts producerként is közreműködik a film megvalósításában Red Om Films producercégében dolgozó partnereivel, Lisa Gillannel és Marisa Yeres Gillel. A könyv filmes jogait megszerző Crystal City-től Jonathan Rubinstein és Ari Pinchot is producerként vesz részt a projektben.

Az Oscar-díjas Julia Roberts legutóbb Jodie Foster Pénzes cápa című filmjében és az Anyák napja című vígjátékban szerepelt. Amerikában novemberben mutatják be a Csodácska (Wonder) című drámát, amelyben a színésznő egy olyan kisfiú édesanyját játssza, aki arcdeformitással született.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com