Hírek

Julia Roberts magára haragítja a Fehér Házat – Gaslit előzetes

Kredit: STARZ

Megérkezett az előzetes a tavasszal debütáló Gaslit című minisorozathoz, amelyet Julia Roberts és Sean Penn neve fémjelez.

A 70-es évek Amerikájában járunk, a Watergate botrány kirobbanásának idején. A központban Martha Mitchell áll, aki elsőként szivárogtatott ki fontos információkat, és aki emiatt a Fehér Ház fekete listájára került. Az ügyét pedig nem segítette, hogy férje, John Mitchell (Sean Penn) is ellene fordult.

Julia Roberts és Sean Penn mellett szerepel a minisorozatban Dan Stevens, Patton Oswalt, Shea Whigham, Erinn Hayes és Brian Geraghty.

A Gaslit pedig nem is akárkitől érkezik idén tavasszal: a sorozatért felelős Robbie Pickering a Mr. Robot egyik alkotója volt, valamint olyan darabokat írt, mint a Természetes kiválasztódás és a Szeretet könyve. Ahogy az író-rendező fogalmaz, azért volt számára izgalmas ez a projekt, mert végre emberibbé teheti a történelem ezen szeletét a nézőknek.

Annak is örül Pickering, hogy az erős női karakterek és a kiemelkedő színészi játékok révén árnyalni tudja az ilyen politikai botrányokat és bemutatja, hogy nem csak a férfiak körül forognak ilyenkor az események.

A Gaslit a STARZ platformjain debütál április 24-én, de remélhetőleg otthon is látható lesz majd egy másik csatornán vagy streaming szolgáltatónál.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com