Hírek

Julianne Moore főszereplésével rendezi első filmjét Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg is átvándorol a kamera másik oldalára, a színész is rendezésre adja a fejét. A When You Finish Saving the World főszereplője ráadásul Julianne Moore – írja a Collider.

Számos A-listás színészhez hasonlóan Jesse Eisenberg is kipróbálja magát a rendezői székben. A sztár, akit legutóbb a Vivarium című filmben láthattunk ráadásul Moore mellett a Stranger Things fiatal sztárját, Finn Wolfhardot is megnyerte az indie projekthez.

A film egy hamarosan érkező Audible Original sorozatra épül. Ezek az Audible stúdió saját gyártású hangfelvételei, amelyekben híres emberek mesélnek vagy játszanak el eredeti anyagokat. Nem hangoskönyvről van tehát szó, hiszen nem meglévő alkotásokat olvasnak csak fel a színészek, írók, újságírók stb., hanem direkt erre a platformra szánt műveket lehet meghallgatni.

Egy ilyen a When You Finish Saving the World is, amelyben Jesse Eisenberg mellett Finn Wolfhard és Kaitlyn Dever mesélik el egy család három tagjának történetét hat részen át. Ezt írja most át Eisenberg játékfilmmé, megtartva az eredeti címet. Az új alkotás azonban egy teljesen friss anyakaraktert hoz be a képbe, őt alakítja majd Moore.

Ha pedig az Eisenberg-Moore-Wolfhard trió nem lenne elég impozáns önmagában, a készülő alkotás mögé beállt Emma Stone is, aki producerként segíti majd a színész első rendezését. A közös munka persze nem idegen számukra, hiszen a Zombieland mindkét részében együtt játszottak.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com