Hírek

Julie Andrews is ott van az Aquaman stábjában

Bár csak a hangját adja, Julie Andrews is szerepelni fog a decemberben érkező legújabb DC filmben. Az Aquaman szűk 3 hét múlva a mozikban – írja a Deadline!

Amikor már azt hittük, mindent tudunk a közel egy hónap múlva mozikba kerülő Aquamanről, jön egy újabb hír a produkció háza tájáról. A legendás Julie Andrews is megszólal a DC legújabb filmjében.

A színésznő Karathent szólaltatja meg, aki a Jason Momoa által megformált Aquamant segíti a film során. A készítők szándékosan brit színésznőt terveztek a szerepre, és amikor kiderült, hogy Andrewst még érdekelné is a dolog, kapva kaptak az alkalmon.

A 83 éves ikont egyébként legutóbbi moziszerepében is csak hallhattuk, hiszen 2 éve a Gru 3-ban kölcsönözte hangját a címszereplő anyukájának.

Az Aquaman december 13-án érkezik a hazai mozikba James Wan rendezésében.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..