Hírek

Júliusban indul a Trónok harca új évada

Trónok harca 7. évad

Vére megvan a dátum, amikor a fél világ ismét a tévéképernyők előtt gubbasztva nézheti az egyik legsikeresebb sorozat új évadpremierjét. Az eddigi évekkel ellentétben a Trónok harca idén nem áprilisban, hanem csak július 17-én startol.

A premierdátummal együtt megérkezett az első magyar feliratos teaser is, ami anélkül enged bepillantást az új évad viharos eseményeibe, hogy egyetlen képkockát is láthatnánk az elkövetkező részekből. Ennek ellenére igazán izgalmas és sokatmondó előzetest kaptunk, érdemes megnézni!

Az HBO saját gyártású szériája, a Trónok harca az utóbbi évek legmeghatározóbb sorozata, ami megannyi témát és kérdést vetett már fel. Ezeknek a Filmtekercs tavaly egy teljes hetet szentelt.

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya