Hírek

Jack Sparrow büszke lenne – Jungle Cruise előzetes

A Disney újabb vidámparki szenzációjából készít filmet. A Jungle Cruise című kalandfilm Emily Blunttal és Dwayne Johnsonnal támad!

Sokszor panaszkodunk a Disney-re amiatt, hogy képtelenek valami újjal előrukkolni, és újból a saját régi lemezeiket porolják le, hánynak rá rengeteg CGI-t és dobják ki újra a nosztalgiával mindent bezabáló publikumnak. A Jungle Cruise esetében azonban látványosan más a helyzet – a CGI-t kivéve, ami eszünkbe juttatja az Indiana Jones 4. részének zöld hátteres dzsungelét. Ez most egy kvázi eredeti produkció, és

meghökkentően hasonlít A Karib-tenger kalózai kalandos, veszélyes, rajzfilmesen humoros és misztikus vonulatára.

Mert ugye egy kapzsi hajóskapitány és egy tiszta lelkű „civil” szerepel itt is. Ők vetik be magukat a dzsungelbe, ami rengeteg kalandot és veszélyt jelent számukra – a végén pedig ott ólálkodik a számítógéppel kialakított gonosztevő.

A szélsebesen robogó előzetes egy kellemes és komolytalan filmet takar, ami meglepő a legutóbb krimithrillerekkel (Non-stop, Éjszakai hajsza) és cápás horrorral (A zátony) házaló Jaume Collet-Serrától. Emily Blunt bolondozása és Dwayne Johnson zsugori figurája szimpatikusnak tűnik, és még az is lehet, hogy a Jungle Cruise egy új sorozat első darabjává válik. Johnson számára pedig egy újabb film, amiben meghódíthatja a dzsungelt, ha még az Utazás a rejtélyes szigetre vagy a Jumanji 2. nem lett volna elég.

A további szerepekben Edgar Ramírezt, Jesse Plemonst, Paul Giamattit és Jack Whitehallt találjuk. A Jungle Cruise 2020 júliusában kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..