Hírek

Jack Sparrow büszke lenne – Jungle Cruise előzetes

A Disney újabb vidámparki szenzációjából készít filmet. A Jungle Cruise című kalandfilm Emily Blunttal és Dwayne Johnsonnal támad!

Sokszor panaszkodunk a Disney-re amiatt, hogy képtelenek valami újjal előrukkolni, és újból a saját régi lemezeiket porolják le, hánynak rá rengeteg CGI-t és dobják ki újra a nosztalgiával mindent bezabáló publikumnak. A Jungle Cruise esetében azonban látványosan más a helyzet – a CGI-t kivéve, ami eszünkbe juttatja az Indiana Jones 4. részének zöld hátteres dzsungelét. Ez most egy kvázi eredeti produkció, és

meghökkentően hasonlít A Karib-tenger kalózai kalandos, veszélyes, rajzfilmesen humoros és misztikus vonulatára.

Mert ugye egy kapzsi hajóskapitány és egy tiszta lelkű „civil” szerepel itt is. Ők vetik be magukat a dzsungelbe, ami rengeteg kalandot és veszélyt jelent számukra – a végén pedig ott ólálkodik a számítógéppel kialakított gonosztevő.

A szélsebesen robogó előzetes egy kellemes és komolytalan filmet takar, ami meglepő a legutóbb krimithrillerekkel (Non-stop, Éjszakai hajsza) és cápás horrorral (A zátony) házaló Jaume Collet-Serrától. Emily Blunt bolondozása és Dwayne Johnson zsugori figurája szimpatikusnak tűnik, és még az is lehet, hogy a Jungle Cruise egy új sorozat első darabjává válik. Johnson számára pedig egy újabb film, amiben meghódíthatja a dzsungelt, ha még az Utazás a rejtélyes szigetre vagy a Jumanji 2. nem lett volna elég.

A további szerepekben Edgar Ramírezt, Jesse Plemonst, Paul Giamattit és Jack Whitehallt találjuk. A Jungle Cruise 2020 júliusában kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya