Hírek

Justin Timberlake a börtönből szabadul, hogy egy kisfiú gyámja legyen – Palmer előzetes

Korábban megírtuk, hogy az Apple TV+ új, Palmer című filmjében Justin Timberlake egy exsportolót alakít, akinek a börtönből egyenesen a szülővárosába vezet az útja, hogy egy kitaszított kisfiú gyámjaként kezdjen új életet. Azóta az előzetes megérkezett, és nem hagy kétséget afelől, hogy a színész és popsztár ezúttal a drámai oldalát fogja megvillantani.

Eddie Palmer (Justin Timberlake – Social Network, Lopott idő, Barátság extrákkal, Wonder Wheel) egykor ünnepelt sztársportoló volt, mígnem a fájdalomcsillapítók rabjává nem vált. Eddie sikeres élete rohamtempóban siklik félre, és rajtakapják egy rabláson. A férfi börtönbüntetése után visszatér a szülővárosába, hogy felkeresse a nagymamáját (June Squibb – Blow the Man Down), aki a kábszerfüggő szomszéd, Shelly (Juno Temple – Wonder Wheel, Dollár, kanna, szerelem, Fekete mise) kisfiát neveli – ebbe pedig akarva-akaratlan Palmer is belecsöppen. A kisfiú (aki az előzetes alapján legalább annyira főszereplője lesz a filmnek, mint Timberlake) azonban nem illik bele sem Palmer, sem a vidéki kisváros merev, konzervatív elvárásaiba – írja a Variety.

Cheryl Guerriero forgtókönyve alapján a filmet Fisher Stevens rendezi, aki korábban főleg színészként volt ismert. A rendező így nyilatkozott a filmről: „Palmer nagymamájának szomszédja egy gyönyörű, 30 körüli nő komoly drogproblémákkal,

a fia pedig a közösségből kitaszított gyerek, mivel szeret babákkal játszani és lányként öltözködni. Mindezt Amerika egyik különösen konzervatív államában.”

Palmer nagymamája együtt neveli a kisfiút annak anyjával, aki függőségével vívott végeláthatatlan küzdelmében újra és újra alulmarad. Timberlake karaktere vállalja, hogy a segít a fiú nevelésében, aki egyre jobban kezd ragaszkodni a nehéz múlttal rendelkező Palmerhez. Mindketten kívülállók abban a közösségben, amelyben élnek, egyiküket sem fogadják be, ez pedig egyre szorosabbá teszi a kettejük közötti kapcsolatot.

Az alaptörténethez hűen az előzetes is egy érzelmes és kőkemény drámát ígér, amelyet a Decider értesülései szerint már 2021 január 29-étől láthatunk is.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés