Hírek

Justin Timberlake visszatér a filmvászonra

Egy független filmdrámában vállalt szerepet a mostanában inkább popzenei karrierjével foglalkozó Justin Timberlake.

Egy feketelistázott forgatókönyvet filmesít meg Fisher Stevens színészből lett rendező, a Rövidzárlat egykori főszereplője. A főszerepre pedig Justin Timberlake-et kérték fel: a popsztárt, akit legutoljára 2017-ben láthattunk mozifilmben, Woody Allen Wonder Wheel: Az óriáskerék című vígjátékában. A készülő Palmerben egy leszerepelt egyetemi focijátékos bőrébe bújhat a sztár, aki a börtönből kiszabadulva próbálja összerakni élete szétesett darabkáit.

A történet szerint hazatérő fiatalembernek nem csupán régi konfliktusaival kell elszámolnia,

de utat kell mutatnia egy árva kisfiúnak is. Egy teljesen megszokott indie-filmes narratívával érkezik a Palmer, de ez még könnyen jelenthet szívmelengető élményt és Timberlake visszatérését a színészet világába.

Timberlake ugyanis az évtizedfordulón egyre nagyobb névvé kezdett válni a Lopott idő, a Barátság extrákkal, de legfőképp a Social Network miatt. Majd valami történhetett, mert egy kezünkön megszámolhatjuk, hány alakítást nyújtott az elmúlt öt évben. A Palmer azonban egy nagy részben ráépülő történet lesz, így visszakapaszkodhat és megmutathatja tehetségét ebben a művészetben is.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..