Hírek

Megvan, ki alakítja Abby-t a The Last of Us 2. évadában

A rajongók már régóta találgatták, vajon ki kerül Abby Anderson szerepébe a The Last of Us című HBO-sorozatban – erről a napokban hivatalosan is lehullt a lepel.

A megosztó karakter bőrébe Kaitlyn Dever bújik, első pillantásra pedig úgy tűnik, találó a választás – adta hírül a Variety. Abby Anderson sokak szerint az univerzum legizgalmasabb, ám egyben legmegosztóbb karaktere, egy bosszúszomjas, képzett katona, akinek szélsőséges világnézete árnyalódik új küldetése során.

„A második évad casting folyamata megegyezik az első évadéval: olyan világszínvonalú színészeket keresünk, akik megtestesítik a forrásanyagban szereplő karakterek esszenciáját” – árulták el a sorozat társalkotói, Craig Mazin és Neil Druckmann. Boldogok vagyunk, hogy egy olyan elismert színész, mint Kaitlyn csatlakozik Pedro Pascalhoz, Bella Ramsey-hoz és a család többi tagjához.”

Dever korábbi televíziós munkái között olyan címek szerepelnek, mint az Éretlenségi, a Beugró a paradicsomba, a Dopesick, az Édes búcsú, a Hihetetlen és a Nincs, aki megmentsen, amelyek közül az utóbbinak ő volt a producere is.

A Hihetetlen című minisorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-jelölést, a Dopesick-ért pedig Golden Globe- és Emmy-jelölést kapott.

Abby Andersonnak a játékban Laura Bailey, az egyik legfelkapottabb amerikai szinkronszínész kölcsönözte a hangját. Ugyan remek munkát végzett, a játékosok oldaláról egészen megdöbbentő és nem túl intelligens reakciók is érkeztek: többen halálos fenyegetéseket írtak neki. Dever részéről ezek fényében egészen merész lépés, hogy az élőszereplős verzióban most ő vállalja magára a legmegosztóbb, sokak szemében gyűlölt karakter szerepét.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com