Hírek

A Kaliforniai álom két sztárja otthagyta kéz- és lábnyomát Hollywoodban

Kaliforniai álomAz Oscar-esélyes Kaliforniai álom két sztárja, Emma Stone és Ryan Gosling otthagyta kéz- és lábnyomát a hollywoodi TCL Kínai Színház előtt.

A nagy múltú filmszínház előtt szerdán megrendezett ceremónián egy-egy cementlapon lett megörökítve Stone és Gosling kéz- és lábnyoma, ott, ahol korábban Shirley Temple, Marilyn Monroe és Hugh Jackman „lenyomatait” is elhelyezték már – írta a The Hollywood Reporter.

„A ceremóniával Hollywoodnak és legendás színészeinek állítunk emléket” – hangsúlyozta Alwyn Hight Kushner, a TCL Kínai Színház elnöke.

Emma Stone elárulta: mikor megtudta, hogy hová kerül a kéz- és lábnyoma, „belül kicsit sírt” örömében. A Kaliforniai álom hihetetlen élmény volt számára, és nagyszerű volt a forgatáson dolgozni – mesélte a színésznő.

Gosling tréfálkozva megjegyezte: még mindig nincs meggyőzve arról, hogy nem tartóztatják le őket vandalizmusért. Los Angeles számos ikonikus látványosságánál forgatták a filmet – fűzte hozzá -, de a Kínai Színháznál nem jártak, ezért külön öröm számára, hogy most ez a kocka is a helyére került a kirakósban. „Ennél szebben nem is végződhetne ez a kaland” – mondta.

Miután a duó alá is írta a friss cementlapokat, Stone elmondta, hogy direkt erre az alkalomra vásárolt egy cipőt, amit már nem is tud többet felvenni a cement miatt. Gosling viszont nem cserélt cipőt, maradt a foltos lábbeliben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com