Hírek

Kapott a Stranger Things 4. évada egy spoileres előzetest

Előzetest kapott a Netflix egyik legfontosabb sorozatának 4. évada. A Stranger Things pedig továbbra sem hazudtolja meg magát.

Aki esetleg nem látta a sorozat 3. évadát és még szeretné pótolni, az ne olvasson tovább és az előzetest se nézze meg. Ahogy az sem, aki szívesebben ülne neki a folytatásnak teljesen tudatlanul.

2016-ban robbant be a tévés világba a Stranger Things, amely az első évadával mindenkit levett a lábáról. A többszörös Emmy-nyertes és Golden Globe-jelölt alkotást Matt és Ross Duffer jegyzik, és olyan gyerekszínészek karrierjét indította be, mint Millie Bobby Brown vagy Finn Wolfhard, de Winona Rydert is visszatette a térképre.

És habár a 2. évad egy hajszállal gyengébbre sikerült, a rajongók nagy része kitartott mellette. A horror zsánerének ismételt virágzásával pedig nem nagyon volt kérdés, hogy jön-e a folytatás.

Az évtized legjobb horrorjai

A legfrissebb évad tavaly júniusában került a Netflixre, és új karakterek bevetésével frissítette fel kicsit a jól ismert felállást. A záró epizód pedig komolyan úgy tűnt, hogy a David Harbour alakította Hopper életének végét hozta el. Erre megjött a 4. évad újabb rövidke előzetese, amely Hoppert egy orosz munkatáborban találja. A videó sajnos ennél többet nem is mutat, azaz a közelgő évad történetéről egyelőre nem tudni sokat, de már ez a csavar is bőven elég ahhoz, hogy várjuk az új etapot.

A Stranger Things nagy valószínűséggel csak 2021-ben folytatódik, de az optimista előrejelzések szerint már 2020 végén megkapjuk a 4. évadot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com