Hírek

Karácsonyi ajándékba kapjuk a Wonder Woman 1984-et

Nem halasztják tovább a Wonder Woman 1984 premierjét, már decemberben elérhető lesz a DC szuperhősnő kalandjainak folytatása.

A Warner Bros. egy új előzetessel jelentette be a Wonder Woman 1984 hivatalos premierdátumát: december 25-e a várva várt nap! Jó ideje ment már a tili-toli: az eredetileg tavaly decemberre ígért film 2020 júniusára, majd októberére, végül decemberre tolódott. Egy ideig kérdéses volt, hogy sok más nagy produkciót (például Dűne, Halál a Níluson, West Side Story) követve elhalasztják-e 2021-re a premiert. De a rajongók nagy örömére még idén karácsonykor nézhető lesz a DC egyik legnépszerűbb szuperhősének legújabb kalandja.

A Wonder Woman 1984 premierének körülményei nem lesznek szokványosak.

A Youtube-ra posztolt előzetes leírása szerint a film ugyanazon a napon debütál egyszerre az HBO Max streaming szolgáltatón és a mozikban. Bevett szokás, hogy a megjelenést követően egy darabig kizárólag a mozikban látható egy film, a filmszínházak jegybevételének bebiztosítása céljából. Ezzel a hagyománnyal szakít most a Warner, s nem is csoda. A járvány miatt megváltozott filmnézési szokásokra tekintettel okos a döntés, hisz idén valószínűleg kevesen zarándokolnak el mozitermekbe.

Wonder Woman megszemélyesítője, Gal Gadot így kommentálta a hírt: „Nem volt könnyű döntés, sosem gondoltuk, hogy ilyen hosszú ideig vissza kell tartanunk a film megjelenését, de COVID mindent felborított”.

Gadot mellett Chris Pine is visszatér a folytatásban, lezserül ignorálva a tényt, hogy az előző film végén felrobbant a karaktere. A szuperhősnő most egyszerre két ellenséggel, a Pedro Pascal játszotta hataloméhes mogullal, Maxwell Lorddal és ősellenségével, Cheetah-val találja szembe magát. Ez utóbbit Kristen Wiig alakítja, akit eddig a Saturday Night Live-ból és olyan vígjátékokból ismertünk, mint a Koszorúslányok és a Zoolander 2.

A Collider szerint a Wonder Woman 1984 csak egy ideig lesz streamelhető az HBO Maxon az amerikai közönség számára.  Magyarországon december 26-ától vetítik a mozik, de az még kérdéses, online hol lesz elérhető.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com