Hírek

Karácsonyi különkiadást kap az Eufória

Két új résszel, köztük egy karácsonyi epizóddal jelentkezik az Eufória, mielőtt rendesen folytatódna a sorozat az érkező 2. évaddal – írja a Collider.

Tökéletes karácsonyi ajándékkal készül az HBO az Eufória rajongóinak. Az alakításáért az Emmy története során legfiatalabban díjat kapó Zendaya még idén visszatér az év egyik legkülönlegesebb sorozatában.

A varázslatos látványvilágú drogos tinidráma ugyanis két új epizóddal jön ki még a 2. évad előtt.

A sorozat kreátora, írója és rendezője Sam Levinson jegyzi majd a meglepetés részeket is, amelyek kronologikusan követik majd az első évad történéseit. A Zendaya alakította Rue a karácsonyi ünnepek alatt sem találja a helyét, és az ünnepi hangulat erőltetése nem igazán segíti abban, hogy feldolgozza az első évadban lezajló eseményeket.

A Trouble Don’t Last Always című extra Eufória epizódban állítólag Colman Domingo is szerepel majd, aki Alit alakítja a sorozatban és aki többször is próbálja a realitás olykor kegyetlen vonalán tartani a lányt.

Mivel az elmúlt tévés év szerintünk egyik legjobb sorozatáról beszélünk, amelynek 2. évadát ugyan berendelte az HBO, de premierdátumáról egyelőre nem tudni pontosat, nem is jöhetne jobbkor a karácsonyi rész beharangozása. A másik meglepetés epizódról azonban szintén nincsenek még konkrét hírek, csak az, hogy érkezik majd valamikor.

Az Emmy-jelölések elé: Szerintünk ezek voltak 2019-2020 legjobb sorozatai

A forgatást szerencsére a vírushelyzet ellenére is biztonságosan le lehetett forgatni, amihez nyilván nagyban hozzájárult, hogy az előzetes információk alapján kevés szereplős és helyszínes kitekintésekre lehet számítani. Zendaya egyébként nem először dolgozott a karantén alatt: John David Washingtonnal az oldalán már leforgatott titokban egy gyönyörűnek ígérkező fekete-fehér romantikus filmet, ez lesz a Malcolm & Marie.

A fiatal színésznő szekere igencsak jól fut amúgy: nyáron beválasztották az Akadémia tagjai közé, Villeneuve sajnálatosan elcsúsztatott Dűnéjének főszereplői között láthatjuk majd jövő októberben, illetve a következő Pókember részben is visszatér.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com