Hírek

Karrierje során először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt

Brad Pitt Filming 'WorldWar Z' On Dad's Day

A Brad Pitt főszereplésével készülő Bullet Train eddig is impozáns szereplőgárdával büszkélkedhetett. Most azonban újabb A-listás név igazolt az akció-thrillerhez: Sandra Bullock a fedélzeten!

A Deadline írta meg, hogy David Leitch és a Sony legújabb produkciója újabb sztárral bővült. 

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Bullet Train ráadásul összehozza Brad Pitt és Sandra Bullock párosát – a filmtörténet során először.

Az akciódús thriller történetében egy csapat bérgyilkost találunk egy vonaton, akik rájönnek, hogy mindegyikük új küldetése összefonódik. Az alkotás egyébként egy japán regényen, a Maria Beetle-ön alapszik, amelyet Kotaro Isaka írt. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy Bullockot milyen szerepben láthatjuk majd. 

De nem is ez a lényeg egy olyan gárdában, amit Pitt és Bullock vezet majd. Mellettük szerepel még a filmben Joey King, Aaron Taylor Johnson, Michael Shannon, Brian Tyree Henry és Logan Lerman. Sőt, állítólag Lady Gaga is becsatlakozhat a filmbe.

A rendezői székben ülő Leitch igen csak ismerős terepen mozog majd, hiszen tőle érkezett a John Wick, a Deadpool 2 és az Atomszőke is. A sort pedig nem csak ezzel a filmmel folytatja. Készülőben ugyanis egy másik hasonló darabja is, amelyben bio-terrorizmussal veszi fel a harcot a két főszereplő, Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal. Ez lesz a The Division.

Ami pedig Pitt és Bullock duóját illeti. Előbbi jövőre szerepel Damien Chazelle legújabb darabjában Margot Robbie mellett, akivel legutóbb a Volt egyszer egy…Hollywoodban játszottak együtt. Utóbbi pedig a Lost City of D című romantikus akciófilmben menekül majd a dzsungelben Channing Tatum oldalán.

A Bullet Train tehát először hozza össze a két Oscar-díjas sztárt. Azt azonban egyelőre sajos nem tudni, hogy pontosan mikor is. Az eddigi hírek alapján lassan összeáll a teljes stáblista, az előmunkálatok pedig már tavaly október óta folynak. Remélhetőleg még idén vagy 2022 elején elénk kerül a műfaj egyik legjobban várt friss darabja.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés