Hírek

Kasi Lemmons rendezi Whitney Houston életrajzi filmjét

 I Wanna Dance With Somebody címmel készül életrajzi film biopic a világ egyik leghíresebb énekesnőjéről, Whitney Houstonról. A produkció (kreatív) élére  a Bárányok hallgatnak Ardeliájanként ismert Kasi Lemmons színész-rendező került.

A film az életrajzíró veterán Anthony McCarten ( Legsötétebb óra, a Két pápa, a Bohém rapszódia és a Mindenség elmélete) forgatókönyve alapján készül, a főszereplő, ahogy azt a hír kijöttekor megírtuk, Naomi Ackie lesz. A legutóbb Harriet Tuban biopicját jegyző Kasi Lemmons nagyon lelkesen vág neki a projektnek, a következőket nyilatkozta a Dealine-nak: „Írói pályafutásom elején két projektet dolgoztam ki Whitney számára, és lehetőségem nyílt találkozni vele. Ő egy fantasztikus, összehasonlíthatatlan művész volt, akinek története pont olyan inspiráló, mint amilyen tragikus.”

Az I Wanna Dance With Somebody az énekesnő hagyatékának kezelője, a The Whitney Houston Estate és az Primary Wave közös produkciója. Előbbi okán a műben az énekesnő bármelyik dalát szabadon felhasználhatják majd.

A projektet Clive Davis zenei producer fejleszti, aki felfedezte és egész karrierjén át kísérte a popikont– tudosít az Empire.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com