Hírek

Kasszarobbantás előtt – Presztízsrekord közelében a Star Wars IX.

Még csak az utolsó előzetese jött ki, és karácsony előtt nyit csak a mozikban, mégis, úgy tűnik a Star Wars IX. újabb rekord tulajdonosa lehet hamarosan – értesült róla a mafab.hu.

Ez idáig szinte minden fontosabb bevételi rekordot az áprilisban bemutatott Bosszúállók: Végjáték tartott, most azonban úgy áll a helyzet, hogy valamiben hamarosan lelökheti a trónról a Star Wars: Skywalker kora – ez pedig derűlátásra ad okot a Disney háza táján.

A világ egyik legjelentősebb jegyértékesítő portálja, a Fandango legfrissebb jelentései szerint a Skywalker korára e pillanatig

már több jegyet foglaltak előre, mint eddig bármely más Star Wars filmre korábban.

A film marketingje kissé megbicsaklott a – szakmai és nézői körökben egyaránt megosztó – második előzetes idején. A legutolsó trailer azonban helyreállította a saga renoméját. Epikus, érzelmes, kalandos finálét ígér, és még a legkérgesebb szívű nézők is elmorzsolhattak néhány könnycseppet megtekintése közben.

Star Wars: Skywalker kora

Erik Davis, a portál egyik vezető szerkesztője szerint: „Hatalmas várakozás előzi meg a filmet, a Skywalker kora gyakorlatilag nagyobb népszerűségnek örvend már most, mint bármilyen más érkező újdonság.”

 A Fandango elemzései szerint közel két és félszer több jegy fogyott eddig a franchise – elvileg – utolsó epizódjára, mint két évvel korábban Star Wars: Az utolsó Jedikre, így gyakorlatilag a produkciót

már csupán az említett Marvel-opus előzi meg ebben a tekintetben.

A Star Wars: Skywalker kora kevesebb, mint két hónap múlva kielégíti ki a rajongók felfokozott várakozását, ugyanis a film december 19-én érkezik a világ filmszínházaiba.

 

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik a rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel, a rendszerváltás környéki és utáni magyar filmmel, valamint az egzotikus országok mindenkori filmjeivel.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..