Hírek

Kate Hudson is csatlakozik a Tőrbe ejtve 2. stábjához

A már egyébként is impozáns szereplőgárdát felmutató első rész után további nagy nevekről futottak be hírek, akik majd a folytatáshoz csatlakoznak. És úgy tűnik, a sornak még nincs vége.

Az elsöprő sikerű 2019-es krimi Oscar-jelölést is bezsebelt, így nem volt váratlan fordulat, hogy berendelték a folytatást. Pontosabban folytatásokat, mivel a Netflix már a 2. és 3. rész jogait is megszerezte, méghozzá egy 400 millió dolláros szerződésben, ami még a streamingóriás esetében is rekord. A folytatást az első részhez hasonlóan Rian Johnson írja és rendezi.

Poirot-paródia – Tőrbe ejtve

Nemrég derült ki, hogy az eredeti szereplőgárdához – a Benoit Blanc bőrébe bújó Daniel Craiggel az élen – csatlakozott Edward Norton, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn és Janelle Monáe is. Tegnap pedig a The Hollywood Reporter jelentette, hogy Kate Hudson lesz a sorzáró, ugyanis ha hihetünk a híreknek, ő az utolsó, aki csatlakozik a Tőrbe ejtve 2-höz.

Kate Hudsont legutóbb Sia Music című filmjében láthattuk. Ebben az a rettentően ironikus, hogy a színésznő megkapta alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó Golden Globe-jelölést, de végül a legrosszabb női főszereplőnek járó Arany Málna-díjat „nyerte el”, ugyanazért a szerepért. Előtte az Apple 2019-es krimisorozatában, a Truth Be Told-ban szerepelt. Készülőfélben lévő projektjei közé a Mona Lisa and The Blood Moon című amerikai fantasy tartozik, amelyet Ana Lily Amirpour ír és rendez, emellett pedig egy regényadaptációban is láthatjuk a közeljövőben Michael Shannon oldalán.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com