Hírek

Kate Winslet, a rossz csaj

-1Kate Winslet egy teljesen új szerepben mutatkozik be a világsikerű regény alapján készült A beavatott című filmben. Egy hideg, számító, kegyetlen karaktert, Jeanine Matthewst kelti életre a március 20-án bemutatásra kerülő sci-fiben, és elmondása szerint pont ezért is vállalta el a szerepet.

„Egy kedves levelet kaptam a rendezőtől, minden infóval A beavatottról.” – mesélte az Entertainment Weekly-nek az Oscar-díjas színésznő. „És be kell, hogy valljam, addig a napig nem is hallottam a könyvről, ezért nagyon gyorsan bepótoltam mindent. És amíg faltam a lapokat, egyre erősödött bennem, hogy a rossz csajt akarom eljátszani. Mert ilyet még sosem csináltam.”

Kate, aki hétfőn a 2520. csillagot megkapta a Hollywood-i Hírességek sétányán decemberben adott életet harmadik gyermekének, és már pár héttel a szülés után A beavatott izgalmas jeleneteit forgatta ismét Shailene Woodley és Theo James oldalán. „Szülés után egyből visszatérni a forgatásra egy kicsit olyan mintha bele akarnál szuszakolni egy nagy tehént egy kicsi kényszerzubbonyba. Egy kissé zavart és abszurd volt az egész szitu.” – mesélte Kate az újságíróknak. „De aztán minden ok volt. A jelmezek jók voltak rám, sőt, még jobban is éreztem magamat, frissebbnek, élettel telibbnek. Terhesen nem egy sétagalopp forgatni.”

PRO Video Film & Distribution

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!