Hírek

Kate Winslet és Saoirse Ronan lesznek a főszereplői Francis Lee leszbikus románcának

Kate Winslet és Saoirse Ronan lesznek a főszereplői Francis Lee Ammonite című romantikus filmjének.

Frances Lee a tavalyi évben egy fiatal farmer és egy román vendégmunkás kapcsolatát feldolgozó Isten országa című filmmel robbant be a köztudatba, ami többek között a legjobb brit film kategóriában kapott BAFTA-jelölést, illetve a főszerepet alakító Josh O’Connort jelölték a feltörekvő sztár kategóriában.

Isten országa

A Deadline értesülései szerint az Ammonite egy 1840-es évekbeli tengerparti városban játszódik majd, ahol a paleontológus Mary Anning (Kate Winslet) és egy ápolónő (Saoirse Ronan) kerülnek egyre közelebb egymáshoz.

A forgatás előreláthatólag márciusban kezdődik. Winslet most fejezte be az Avatar folytatásának munkálatait. Ronant legközelebb Margot Robbie oldalán láthatjuk a Mary Queen of Scots című filmben, ami a 16. század két talán legijesztőbb királynőjének, Stuart Máriának és I. Erzsébetnek a konfliktusáról szól. Utóbbi január 31-én kerül a magyar mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com