Hírek

Keanu Reeves a kiszemelt főszereplő Az ördög a Fehér Városban sorozatadaptációjára

John Wick_The Continental_Keanu Reeves

Az ördög a Fehér Városban regényt a Hulu adaptálja limitált sorozattá. A főszerepre a Mátrix és a John Wick sztárja a legesélyesebb.

Keanu Reeves az elsőszámú jelölt, hogy főszerepet kapjon a Hulu Az ördög a Fehér Városban alapján készülő limitált szériájában – tudósít a Deadline.

Erik Larson 2003-as regényében egy építészmérnök és egy sorozatgyilkos élete fonódik örökre egybe az 1893-as chicagói világkiállításon. A történet Daniel H. Burnhamet, a briliáns építészt követi, aki nyomot szeretne hagyni a világban. Henry H. Holmes, a jóképű doktor a világkiállításra tervezte saját gyógyszerészeti „gyilkos kastélyát”. A kastély rendeltetés szerűen csábít el, kínoz és csonkít meg fiatal nőket. A regény egy gyilkos túrára invitálja az olvasót, amit románc és misztikum övez a 19. század legvégén.

Keanu Reeves valószínűleg az építész szerepét kapná (nehezen lenne elképzelhető a megszállott sorozatgyilkosként) és ezzel Az ördög a Fehér Városban lenne az első sorozatfőszerepe.

A casting híre hatalmas előrelépés a projektnek, ugyanis az már hosszú ideje a fejlesztés szakaszában jár. 2010-ben még Leonardo DiCaprio vásárolta meg a könyv jogait, majd a Paramount kötelékében Martin Scorsese rendezte volna. 2019-ben a Hulu jelentette be, hogy sorozatot készítenek a történetből DiCaprióval és Scorsese-vel a fedélzeten, mint executive producerek. Jelen állás szerint a sorozat első két részét Todd Field rendezi.

Keanu Reeves 2021 végén a Mátrix: Feltámadásokkal érkezett a mozikba. Reeves másik ikonikus franchise-ának, a John Wick szintén negyedik részét nézhetjük idén… pontosabban nézhettük volna. A John Wick 4 premierjét 2022 májusáról 2023 márciusára tolták. Reeves ezen kívül hangját adja a DC League of Super-Pets animációs filmhez is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com