Hírek

Keanu Reeves elmondta, melyik volt karrierje legnehezebb forgatása

John Wick_The Continental_Keanu Reeves

A közelgő John Wick: 4. felvonás kapcsán mesélt pár érdekes történetet a forgatásairól Keanu Reeves, és a Mátrix Neóját, valamint a Féktelenül Jack Travenjét alakító színész azt is elárulta, melyik volt karrierje legkeményebb munkája.

Nos, ha röviden kell válaszolni a kérdésre, akkor a John Wick: 4. felvonás. A filmmel kapcsolatban eddig nyilvánosságra került anyagok alapján ez talán nem is annyira meglepő, ugyanis szemmel láthatóan nem lesz könnyű dolga John Wicknek, amikor ismét összecsap ellenségeivel, ez pedig azt is jelenti, hogy az őt megformáló színművésznek is embert próbáló feladatot kellett megvalósítania.

„A John Wick 4 a legnehezebb film, amit valaha készítettem. Ezt az akció szempontjából mondom. De ettől lesz jó” – idézte a Movieweb az 58 éves színészt.

A John Wick 4. részében a megállíthatatlan bérgyilkos egy titokzatos ellenség legyőzésével szerezheti vissza szabadságát, akinek rengeteg szövetségese van, így egy seregnyi emberen kell majd átküzdenie magát a főszereplőnek a céljai eléréséért.

A John Wick: 4. felvonás március 24-én érkezik az amerikai mozikba.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!