Hírek

Keanu Reeves írt egy képregényt a saját alteregójával a főszerepben

forrás: BOOM Studios

Keanu Reeves rajongók figyelem! BRZRKR címmel érkezik a színész saját képregénye a BOOM! Studiostól. Az első képek pedig iszonyatosan jók!

Nagy hírt robbantott a BOOM! Studios a napokban: Keanu Reeves saját képregényt írt, gyakorlatilag önmagával a főszerepben. Azaz az októberben megjelenő BRZRKR amolyan önéletrajzi képregény lesz sok-sok akcióval, vérrel, izgalommal és persze drámával.

Az ünnepelt színész, aki évek óta az internet emberileg legtöbbre tartott hollywoodi sztárja persze kapott egy kis segítséget a profiktól. A történet írásában Matt Kindt segédkezett, a képi világért Alessandro Vitti és Bill Crabtree feleltek, míg a szöveg megformálása Clem Robins kezében volt.

A brutális, sötét, véres és extrán erőszakos kiadvány egy halhatatlan harcos küzdelmeit örökíti meg az idők folyamán. Az őszi bemutató dátum szerencsére csak az első köteté, hiszen a kollaboráció tervezetten egy egész sorozat erejéig kitart majd. Aztán jöhetne is a képregény filmes adaptációja?

Reeves egyébként hihetetlenül elfoglalt mostanság. Tavaly négy filmben is szerepelt (John Wick: 3. felvonás, Két páfrány között, Toy Story 4, Mindig csak talán), idén pedig ha minden jól megy a Bill és Ted folytatásában és a közelgő Spongyabob filmben láthatjuk majd. A sokoldalú és tényleg nagyon jófej alkotó azonban szeret kilépni a filmes világból is: idén jön ki a Cyberpunk 2077 című játék, amelyben őt találjuk, októberben pedig akkor érkezik az első képregénye is. És akkor még nem is beszéltünk a 2022-es évről, amikor a John Wick 4 és a Matrix 4 (egyszerre?) a mozikba kerül.

Addig is lapozgass bele, milyennek is ígérkezik a BRZRKR: látogass el a BOOM! weboldalára a további képekért, nem fogsz csalódni!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com