Hírek

Keanu Reeves is benne lesz a Toy Story 4-ben!

Buzz Lightyear hangja, Tim Allen árulta el, hogy a Toy Story 4 csapatához Keanu Reeves is csatlakozott.

Tim Allen Jimmy Fallon talk show-jában vendégeskedett, ahol megosztott néhány információt a mese közelgő, negyedik részéről. Elmondása szerint az új Toy Story nagyon érzelemdús lesz, tele meglepetéssel – néhányra már fény derült a film első előzeteséből. Visszatérnek régi ismerősök, így Tim Allen karakterén, Buzz Lighyearen kívül láthatjuk természetesen Woodyt Tom Hanks által megszemélyesítve vagy Jessie-t, akit Joan Cusack kelt életre.

De találkozhatunk jó néhány új szereplővel is – ezek egyikének fogja a hangját adni Keanu Reeves. Bár Tim Allen nem árult el ennél sokkal többet, annyit azért megtudhattunk, hogy Reeves karaktere nagyon erős személyiség lesz. Első próbálkozásra már-már Buzz Lightyearre hasonlított, így Allen elmondása szerint egy kicsit nyugodtabbá tették. A legutóbb a nem túl jól sikerült Gyémánthajszában főszerepet játszó Reevesnek a Toy Story egy teljesen ismeretlen terület.

Ez lesz ugyanis a legelső alkalom, hogy egy animációs film karakterének kell adnia a hangját.

Toy Story 4-et Josh Cooley rendezi, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje, a forgatókönyvért pedig kapásból öten is felelnek. A film, ha minden igaz, jövő június 20-án érkezik a magyar mozikba.

 

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com