Hírek

Keke Palmer csatlakozott Jordan Peele következő horrorfilmjéhez

Jordan Peele

Jordan Peele új horrorjának főszerepében a Wall Street pillangói színésznője, Keke Palmer lesz látható, és bár hivatalosan még nem erősítették meg, egyre valószínűbb, hogy Daniel Kaluuya lesz a másik főszereplője Peele egyelőre cím nélkül futó filmjének.


Hirdetés

Eredetileg Jesse Plemonst szemelték ki a főszerepre, erről már több hír is felröppent, azonban úgy tűnik, egyéb színészi munkák okozta időhiányban a színész mégsem tudja elvállalni a neki szánt szerepet. Egyre több forrás számol viszont be arról, hogy Jordan Peele korábbi, többszörös Oscar-nyertes filmjében, a Tűnj el!ben főszerepet játszó Daniel Kaluuya ezúttal is benne lesz a rendező következő, készülő filmjében. Ami viszont már biztos, hogy Keke Palmer lesz a szóban forgó horror női főszereplője. Palmer dolgozott már együtt egy kisebb munka keretében Peele-lel, a rendező Key & Peele című szkeccs sorozatában, ahol vendégszereplőként tűnt fel.

A készülő horror forgatókönyvéért is Jordan Peele a felelős, és jelen állás szerint 2022 júliusában lesz a film bemutatója – írja a Collider. Amellett, hogy a projekt cím nélkül fut (vagy csak nem akarják azt a nyilvánosság elé tárni), az egyéb részletekről is teljes a titoktartás – még a történetről sem tudni egyelőre semmit. Ez pedig csak tovább fokozza az izgalmakat:

vajon ezúttal mivel rukkol elő a társadalmi kérdéseket és a horror műfaját egybeolvasztó géniusz?

Jordan Peele a titkos projekt mellett jelenleg is több filmen dolgozik. Az egyik ilyen a Rémségek háza remake, nemrégiben pedig a Kampókéz feldolgozásán dolgozott forgatókönyvíróként és producerként – ennek bemutatója idén lett volna, de valószínűleg sok más produkció mellett ennek is későbbre tolódik a premierje.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés