Hírek

Kemény előzetes jött a Yellowstone 2. évadához

Még több erőszak, még több vér és még több dráma a Kevin Costner főszereplésével készült Yellowstone folytatásában. Nagyon ütős előzetest kapott a sorozat 2. évada.

A modern kori western egyik legsikeresebb kisképernyős alkotása tér vissza a nyáron. A Yellowstone első évadának epizódjai átlagosan 5 milliós nézőszámot hoztak, ezzel a 2018-as év legsikeresebb újonc kábeltévés sorozata lett a western alkotás. Ilyen sikerrel pedig nem is volt kérdés, hogy a Paramount Network folytatja a Dutton família történetét.

A főszerepben Kevin Costner, aki a család erőszakos és kegyetlen fejét alakítja. A leggazdagabb földbirtokosként állandó hadban áll a terület őslakos indiánjaival, a politikusokkal és a befektetőkkel is, miközben Amerika első Nemzeti Parkjának megszületése is bekavar a képbe.

Costner mellett szerepel még Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White és Gil Birmingham.

A Yellowstone tagadhatatlanul egyik legnagyobb erénye maga a forgatókönyv, amelyet Taylor Sheridan jegyez John Linsonnal. Sheridan olyan kiemelkedő alkotásokat hozott már el nekünk, mint a Sicario – A bérgyilkos, A préri urai vagy a Wind River – Gyilkos nyomon.

Az előzetes alapján az események még jobban felpörögnek, ahogy a családi kötelék meginogni látszik.

A Yellowstone 2. évada június 19-én érkezik a Paramount Networkre.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya