Hírek

Kemény előzetes jött a Yellowstone 2. évadához

Még több erőszak, még több vér és még több dráma a Kevin Costner főszereplésével készült Yellowstone folytatásában. Nagyon ütős előzetest kapott a sorozat 2. évada.

A modern kori western egyik legsikeresebb kisképernyős alkotása tér vissza a nyáron. A Yellowstone első évadának epizódjai átlagosan 5 milliós nézőszámot hoztak, ezzel a 2018-as év legsikeresebb újonc kábeltévés sorozata lett a western alkotás. Ilyen sikerrel pedig nem is volt kérdés, hogy a Paramount Network folytatja a Dutton família történetét.

A főszerepben Kevin Costner, aki a család erőszakos és kegyetlen fejét alakítja. A leggazdagabb földbirtokosként állandó hadban áll a terület őslakos indiánjaival, a politikusokkal és a befektetőkkel is, miközben Amerika első Nemzeti Parkjának megszületése is bekavar a képbe.

Costner mellett szerepel még Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White és Gil Birmingham.

A Yellowstone tagadhatatlanul egyik legnagyobb erénye maga a forgatókönyv, amelyet Taylor Sheridan jegyez John Linsonnal. Sheridan olyan kiemelkedő alkotásokat hozott már el nekünk, mint a Sicario – A bérgyilkos, A préri urai vagy a Wind River – Gyilkos nyomon.

Az előzetes alapján az események még jobban felpörögnek, ahogy a családi kötelék meginogni látszik.

A Yellowstone 2. évada június 19-én érkezik a Paramount Networkre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..