Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Ken Watanabe csatlakozott Ryan Reynoldshoz a Pokémon filmben

Ken Watanabe csatlakozott a Detective Pikachu stábjához, és egy kifejezetten a film számára írt karaktert, Yoshida nyomozót fogja alakítani.

Ahogy korábban azt már megírtuk, a közelgő Jurassic Word folytatásban látható Justice Smith, a Hatalmas kis hazugságokból ismerős Kathryn Newton és Ryan Reynolds már aláírtak a Legendary Entertainment élőszereplős Pokémon filmjében, mely a nemrégiben megjelent Detective Pikachu című videójáték alapján készül. A filmet a Libabőrt is jegyző Rob Letterman rendezi. A történet szerint a Smith által játszott tinédzser apját elrabolják, ezért a srácnak össze kell fogni Pikachuval, hogy megtalálja őt.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..