Hírek

Ken Watanabe csatlakozott Ryan Reynoldshoz a Pokémon filmben

Ken Watanabe csatlakozott a Detective Pikachu stábjához, és egy kifejezetten a film számára írt karaktert, Yoshida nyomozót fogja alakítani.

Ahogy korábban azt már megírtuk, a közelgő Jurassic Word folytatásban látható Justice Smith, a Hatalmas kis hazugságokból ismerős Kathryn Newton és Ryan Reynolds már aláírtak a Legendary Entertainment élőszereplős Pokémon filmjében, mely a nemrégiben megjelent Detective Pikachu című videójáték alapján készül. A filmet a Libabőrt is jegyző Rob Letterman rendezi. A történet szerint a Smith által játszott tinédzser apját elrabolják, ezért a srácnak össze kell fogni Pikachuval, hogy megtalálja őt.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya