Hírek

Képeken a Marmalade, az új film Joe Keeryvel

Marmalade-joe keery-Camila Morrone

A Marmalade, Keir O’Donnell első játékfilm-rendezése, romantikus bűnügyi film Joe Keery és Camila Morrone főszereplésével.

A történet szerint Baron (Joe Keery), a nemrég bebörtönzött naiv kisvárosi férfi barátságot köt cellatársával, a ravasz Otisszal (Aldis Hodge). Miközben a páros közösen kieszel egy szökési tervet, Baron felidézi megismerkedését élete szerelmével, Marmalade-del (Camila Morrone), és a Bonnie és Clyde-stílusban kitervelt bankrablásukat, hogy gondoskodni tudjanak a férfi beteg édesanyjáról, és hogy ők megkapják azt az életet, amiről mindig is álmodtak.

Keery-re legnagyobb eséllyel a Stranger Things Steve Harringtonjaként emlékezhetünk, de a Free Guyban is láthattuk a közelmúltban, illetve a Fargo ötödik évadában. Morrone a Daisy Jones & The Six című minisorozatban szerepelt, Hodge pedig legutóbb a Black Adamben.

marmalade-joe-keery

A Comingsoon.net által megosztott képek a főleg Keery és Morrone karaktereire koncentrálnak, és a köztük fennálló kapcsolatról árulkodnak. A készítők a jelmez- és látványtervezést láthatóan komolyan vették, ami karakterábrázolást és a hangulat megalapozását segíti.

A gyártás nemrég befejeződött, és a film várhatóan február 9-től lesz látható.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com