Hírek

Képen Will Gluck új romkomja, az Anyone But You

anyone-but-you-glen-powell-sydney-sweeney

Sydney Sweeney és Glen Powell főszereplésével érkezik decemberben az Anyone But You, amelyről egyelőre csak egy képet láthatunk.

Will Gluck (Könnyű nőcske, Barátság extrákkal) némi kihagyás után újra a felnőtteknek szóló romantikus komédiák műfajához nyúl. A cselekményt egyelőre titokban tartják, azonban annyit lehet tudni, hogy egy lazán értelmezett, modern Sok hűhó semmiért-feldolgozásra számíthatunk. Sydney Sweeney (Eufória) és Glen Powell (Top Gun: Maverick) karakterei ősellenségek voltak a főiskolán, azonban egy esküvőn újra találkoznak, ahol – még ismeretlen okokból – el kell játszaniuk, hogy ők egy pár. A Collider szerint a film az „ellenségekből szeretők” trópusra alapoz, ám erősen a tizennyolc éven felülieknek szóló kategóriába fog tartozni.

Ez az egyetlen kép is sokat elárul a film hangulatáról. Sweeney és Powell elegáns öltözetben, előkelő háttér előtt szemeznek egymással; a felszínen minden tökéletes. A magasságkülönbség érzelmi játszmára utal, azonban egyértelmű a karakterek közti kémia. Emiatt jogosan remélhetjük, hogy nem öncélú, fárasztó drámázásról lesz szó, hanem egy izgalmas, friss, érzelmileg is hiteles vígjátékot láthatunk majd.

Sweeney és Powell neve önmagában is elég ígéretes, de azért érdemes egy pillantást vetni a további szereposztásra: a stáblistán feltűnik majd még Dermot Mulroney, Alexandra Shipp, Rachel Griffiths, Michele Hurd, GaTa, Bryan Brown, Darren Barnet, Hadley Robinson és Joe Davidson.

Az Anyone But You december 15-én jelenik meg a Sony Pictures forgalmazásában.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!