Hírek

Késik a John Wick 4.

John Wick_The Continental_Keanu Reeves

Ismét eltolták a John Wick: 4. felvonás premierdátumát: úgy néz ki, több, mint egy évet kell várni a franchise legújabb részére.

Jövőre sem mutatják be a John Wick negyedik részét, írja a Collider. A franchise legújabb fejezete eddig is sokat késett, most a 2022. májusra ígért premierdátumot is elhalasztották. Az új időpontot a Lionsgate egy teaser videóban jelentette be: 2023 márciusában mutatják be a filmet. Így majdnem négy évvel a John Wick: 3. felvonás – Parabellum érkezik csak a folytatás.

John Wick legújabb kalandját ugyanaz a Chad Stahelski rendezi,

aki az eddigi Wick-filmeket is. Természetesen Keanu Reeves visszatér ikonikus karakteréhez, s mellette máris stabil szereplőgárda alakult ki. Hongkongi harcművész Donnie Yen, az Ip Man filmek főszereplője a tervek egy bérgyilkost alakít, aki Wick régi barátja. Mellettük feltűnik még Shamier Anderson (A potyautas, Invázió), Bill Skarsgård (Az-filmek, Mindig az ördöggel) és Laurence Fishburne (Mátrix-filmek, Hannibál) is.

Eközben jó pár másik John Wick-projekt is készülőben van.

A The Continental címet viselő három részes sorozat a mozifilmek előzményeit mutatja majd be, Colin Woodellel és Mel Gibsonnal a főbb szerepekben. A sorozat az 1970-es évek New Yorkjában játszódik, és Winston Scott ámokfutását követi, amint a bérgyilkosok számára fenntartott hotel, a Continental élére tör. A megszokott John Wick stábból Stahelski mellett Chris Collins és Derek Kolstad forgatókönyvírók is executive producerekként dolgoznak a projekten.

Szintén beharangozták a Ballerina című spin-offot, aminek főszerepéről Ana de Armas (Nincs idő meghalni, Tőrbe ejtve) tárgyal. A John Wick harmadik felvonásában rövid időre feltűnő balerina egy fiatal orgyilkos, aki bosszút akar állni családja gyilkosain. A filmet Len Wiseman rendezi, aki korábban néhány Underworld filmet, a Die Hard negyedik részét és Az emlékmás remake-et is rendezte. A forgatókönyv a harmadik John Wick és a Halottak hadserege írójától, Shay Hattentől érkezik. 

A John Wick: 4. felvonás előre láthatólag 2023. március 24-én kerül mozikba.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com