Hírek

Késik az Andor, viszont három részt kapunk belőle egyszerre, itt egy előzetes is

Csak szeptember 21-én indul az Andor című sorozat a Disney+-on, viszont rögtön három epizódot láthatunk majd az új Star Wars-témájú sorozatból. Addig is egy új előzetessel üthetjük el az időt.

Eredetileg augusztus végén startolt volna az Andor, ma viszont a főszerepet alakító Diego Luna a Good Morning America című talkshow-ban elárulta, hogy három héttel későbbre csúszott a premier – írja a Collider. A teljes évad 12 részből áll, s már most lehet tudni, hogy egy második évad is követi majd, amit még az idén elkezdenek gyártani. A sorozatban a Zsivány Egyesből ismert Cassian Andort követjük, aki a Birodalom zsarnoki uralma alatt él. A lázadás előkészítése mellett Andor családi hátterét is megismerhetjük.

A korábbi trailerekkel ellentétben az új darab többet elárul a sorozat lehetséges cselekményéről, beleértve Saw Gerrera (Forest Whitaker) váratlan megjelenését, aki Luthennel (Stellan Skarsgård) beszélget. Luna és Whitaker mellett az Andorban Genevieve O’Reilly is visszatér Mon Mothma szerepében, és új karakterek is bemutatkoznak, akiket Adria Arjona, Kyle Soller, Denise Gough, Fiona Shaw és Robert Emms alakítanak.

Az Andor alkotógárdájának kulcsfigurája Tony Gilroy, akit Stephen Schiff távozását követően hoztak be a projektbe, mielőtt a forgatás megkezdődött volna. Gilroy több szerepet is betölt, ő is írja a sorozatot a testvére, Dan Gilroy, valamint Beau Willimon mellett. Az első évad epizódjait Toby Haynes, Ben Caron és Susanna White rendezi.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com