Hírek

Késik az Új mutánsok, de hamarabb jön Deadpool

Az X-Men-franchise háza táján nagy átrendezések történnek. Az Új mutánsok című mutánsos sci-fi horrort egy évvel későbbre tolják, míg az egyelőre cím nélküli Deadpool-folytatást két héttel hamarabb mutatják be.

Ahogy megjelentettük a cikkünket Tim Miller rendezőről, aki az Árnymacska nevű karakterről készülő filmet tervezi, máris újabb nagy híreket közölhetünk a Fox szuperhősös sorozatáról. Előző cikkünkben még abban reménykedtünk, hogy talán a Gambit-film Channing Tatum főszereplésével és Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) rendezésében végre megvalósul – tévedtünk. Verbinski ugyanis visszamondta a munkát, ezzel tovább várat magára a startpisztoly eldördülése.  Verbinski előtt Doug Liman (Barry Seal: A beszállító) és Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) hagyta maga mögött a projektet.

A Gambit jövő februárban lett volna bemutatva, ám a Fox meglepőt húzott erre.

A már bőven kész Új mutánsok című mozijukat tették a Gambit helyére. A horrort így nem április közepén, hanem jövő februárban láthatjuk. Cserébe emiatt előrehozták két héttel az új Deadpool-mozi premierjét, így az amerikai nézők már május 18-án láthatják. A magyar premier módosulásáról egyelőre nincsenek hírek.

Ryan Reynolds a Deadpool bemutatójának változása kapcsán ezt a tweetet osztotta meg rajongóival:

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..