Hírek

Később érkezik a Trónok harca 7. évada

tronok harca tel Mivel túl vagyunk a „Winter is coming” szituáción és gyakorlatilag „Winter has come”-ba léptünk, a sorozat készítőinek több munkája lesz az állandó havas táj megalkotásával. Persze nem sok hónapos csúszásról beszélünk, de a Trónok harca 7. évada valószínűleg május vége felé érkezik csak a rajongókhoz – írja a Collider.

Éppen csak, hogy lement a Trónok harca 6. évadának hosszított záróepizódja, újabb hírek jöttek a kortárs fantasy vezető sorozatának háza tájáról. A rajongók milliói övezte alkotás legújabb évada a megszokott áprilisi premierdátumot ezúttal nem fogja tudni tartani. Már a mostani, 6. évad is kissé elcsúszott, hiszen az április 24-i dátum relatíve későinek mondható, de a 7. még erre is ráverhet több hetet.

A készítők, Dan Weiss és David Benioff szerint a csúszáz leginkább az eddigieket is meghaladó helyszíni munkálatok miatt esélyes, hiszen a tél beálltával jóval több tájat kell teljesen havasra csinálni, illetve az alapvetően napos és meleg forgatási helyszíneken is inkább be kell várni a zordabb és sötétebb időszakokat – mindez pedig értelemszerűen sokkal több munkával és több idővel is jár.

Hogy pontosan mennyit is jelent a csúszás, azt egyelőre nem tudni. Az optimistább becslések szerint májusban már képernyőre kerülhet a folytatás első része, mások azonban még ezt is kissé korai időpontnak tekintik. Nyilvánvalóan a forgatás előrehaladtával lesz egyre tisztább a kép, de egy biztos: aki azt hitte, csak 12 hónapot kell várnia, az bizony most nagyot fog csalódni!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés