Hírek

Később, mint vártuk, de érkezik a Bad Boys 4.

A harmadik rész premierjén már a negyedik részről cikkeztünk, végül úgy tűnik jó pár évet kellett várnunk a Columbia Pictures Will Smith és Martin Lawrence forgatott szériájának következő részére, melyet az előző részt is jegyző Adil El Arbival és Bilall Fallah rendezőpáros készít. 

A Bad Boys-franchise főszereplői a Las Vegas-i CinemaConra videóüzenetben jelentkeztek be a forgatásról, így most már teljesen biztos, hogy mozikba kerül a sorozat negyedik része. A cím nélküli produkció premier dátumáról még nincs hír, de az biztos, hogy a Mike Lowreyt és Marcus Burnett szerepét alakító két sztár mellett Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núnez és Eric Dane is szerepelnek majd az új sztoriban. El Arbi és Fallah Chris Bremner forgatókönyve alapján rendezi a filmet, melynek producerei Smith, Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad és Chad Oman lesznek. 

Lawrence néhány napja a Hollywood Walk of Fame ünnepségén mesélt a filmről az Entertainment Tonightnak: „Megvan az esélye, hogy ez legyen a legjobb mind közül” – mondta „Mindenki teszi a dolgát, a csapat nagy része visszatért a legutóbbi filmből.” Jót is tenne az alkotóknak, ha ez így lenne, hiszen El Arbi és Fallah a félretett Batgirl-film, Smith pedig a pofozkodós Oscar-botrány után lábadozik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com