Hírek

Készül a Marvel Kapitány 2 – még mindig Brie Larsonnal

Korábban petíciót kezdeményeztek, hogy másodszorra ne Brie Larson öltse magára Marvel Kapitány jelmezét, a folytatás mégis vele készül.

A Disney szárnyai alatt a Marvel bejelentette, hogy elkezdődtek a munkák a Marvel Kapitány folytatásához. Marvel Kapitányt, azaz Carol Danverst továbbra is Brie Larson alakítja. A vadászrepülőgép pilótából lett intergalaktikus szuperhős története volt a 22. Marvel mozifilm, de első női címszereplővel. Marvel Kapitány szerepelt egy rövid ideig a Bosszúállók: Végjátékban is. Az előzetes tervek szerint a filmet 2022 júliusában várhatjuk a mozikba.

Disney hercegnő – Marvel Kapitány

A Collider azt írja, hogy Megan McDonnell az első számú jelölt, hogy papírra vesse a Marvel Kapitány 2 scriptjét. McDonnell tagja az írócsapatnak is, ami a Marvel mozis univerzumának egyik várt sorozatát, a WandaVisiont fejleszti. McDonnell korábban csak egy rövidfilmet írt és társrendezett. Az első rész forgatókönyvét is hárman írták, így szinte biztos, hogy még csatlakozni fognak páran, ami bevett szokás az Marvel stúdió filmjeinél.

Az első rész rendezőpárosa Anna Boden és Ryan Fleck nem tér vissza, bár az MCU-t nem hagyják el: egy Disney+ Marvel sorozatot rendeznek a közeljövőben.

A stúdió pedig a girl power jegyében egy új rendezőnő után kutat.

Carol Danvers második története elméletileg a jelenben játszódik majd. Az első felvonás az univerzum ’90-es éveibe kalauzolt bennünket, a folytatás pedig a szuperhős egy új életszakaszát fogja követni. Többet a cselekményről még nem tudni, így az sem ismert, hogy a Földön játszódik-e majd, vagy esetleg egy másik galaxisba utaztat bennünket a legnagyobb képregényfilmes stúdió.

A hősnő jelmezét továbbra is Brie Larson viselheti, hiába indítottak petíciót a rajongók a leváltására. Az aláírásgyűjtés elindítóinak szándéka, hogy Marvel Kapitányt egy színes bőrű nő játssza. A mintegy 27 ezer aláírást számláló petíció süket fülekre talált a Disney-Marvel vezetőségében. A szereplőgárda további tagjairól nem tudunk többet, de egy Samuel L. Jackson alakította Nick Fury nélkül valószínűleg nem készülhet el egy számozott Marvel Kapitány folytatás.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..