Hírek

Készül a Monopoly film!

monopoly A Lionsgate és a Hasbro közösen készít filmet a világhírű társasjátékból. A Monopoly filmet Andrew Niccol írja majd – áll a comingsoon.net hírében.

A Lionsgate és a Hasbro Allspark Pictures lesznek a film producerei, előbbi pedig az alkotás finanszírozását is vállalja. A film egyébként egy fiúról fog szólni a Baltic Avenue-ról (ez az amerikai változat második megvásárolható területe a társasjátékban), aki megpróbálja megcsinálni a szerencséjét: gazdaggá és sikeressé válni.

Az alkotást egyébként az az Andrew Niccol írja majd, akinek a Gattacat, a Truman Showt (ezt rendezte és írta is egyben), a Fegyverneppert vagy a Lopott időt is köszönhetjük.

Többet egyelőre nem tudni a projektről, de az biztos, hogy érdekes filmnek nézünk elébe, amely, ha megtart valamit a Monopoly játék díszleteiből, vagy átértelmezi annak szabályait biztosan egy különleges műként tárulhat a nézők elé.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com