Hírek

Nic Cage kincset ér: jön A nemzet aranya harmadik része!

A Disney egy újabb bevált franchise-t vesz elő. A nemzet aranya előző része 2007-ben készült.

A tárgyalt folytatás már 2008 óta téma – annak idején a pletykák arról szóltak, a történet középpontjában álló Gates család Atlantisz felkutatásába kezdett volna. Szerencsére ez nem valósult meg, bár ki tudja, mit hoz a jövő. A korábbi filmek főszerepében Ben Gates (Nicolas Cage) állt, a történész kriptográfus, és nem mellékesen kincsvadász. Ellopta már az amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot is, és az elnököt is elrabolta, amikor úgy kívánta a helyzet. Heistfilmes vonulatot ötvözött egy modernizált Indiana Jones történettel: a Disney égisze alatt egy szórakoztató kalandfilm született.

A hosszú éveken keresztül tartó szünet azonban véget ért, újra megszólaltak a hangok a harmadik résszel kapcsolatban. A Disney neki állt az előkészületeknek, és a frissen bemutatott Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk íróját, Chris Bremnert kérték fel a forgatókönyv megírására.

Jerry Bruckheimer, az eredeti filmek producere – és aki a Bad Boys munkálataiért is felelt –, szintén visszatér.

Már csak az a kérdés, hogy a rendező, Jon Turteltaub, és a főszereplő, Nicolas Cage marad-e. Nem is beszélve a rangos mellékszereplőgárdáról: Diane Kruger, Helen Mirren, Jon Voight, Harvey Keitel és Justin Bartha felbukkanására mind lehet számítani, amíg folytatás készül, nem pedig reboot.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..