Hírek

Készül a remake a Szellemes karácsonyból is

Kevin Hart a Paramount Picturesszel karöltve nyúl hozzá Bill Murray klasszikusnak számító fekete komédiájához, a Szellemes karácsonyhoz (Scrooged). A Variety értesülései szerint Hart nemcsak a producere lesz a filmnek, de valószínűleg a főszerepet is eljátssza majd.

Egyelőre a projekt teljesen korai fázisában van, így még se forgatókönyve – se írója nincs.

Richard Donner 1988-ban forgatta a Charles Dickens Karácsonyi ének című művének modernkori feldolgozását, amiben Murray egy zsugori tévéproducert alakít, akit három szellem próbál jobb belátásra bírni a karácsony szellemét illetően. Az egyszerre vidám és fekete komédia az évek során kultikus státuszt szerzett, csoda, hogy eddig elkerülte az újraforgatást.

Hart manapság egyébként nagyon elfoglalt: hamarosan láthatjuk a Fatherhoodban, A kis kedvencek titkos élete és a Jumanji – Vár a dzsungel folytatásában is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com