Hírek

Készül az Annabelle 3

Annabelle 2: A teremtés (Annabelle: Creation)

Jövő nyáron kap folytatást Annabelle, a kortárs horror filmek legrémisztőbb babája. 

A Démonok között világában játszódó első két Annabelle-mozi váratlanul nagy siker volt a gyártó New Line Cinema számára. Míg az első, 6,5 millió dolláros büdzséből készült Annabelle film 84 millió dollárt hozott a konyhára, addig a folytatás 15 millió dolláros költségvetésből 105 millió dolláros bevételre tett szert. A folytatás így szinte borítékolható volt.

A The Hollywood Report információi szerint az első két Annabelle-filmet íróként jegyző, Gary Dauberman rendezi majd a folytatást, ami az első munkája lehet a rendezői székben. A jövő nyáron érkező mozi forgatókönyve állítólag már fiókban van, melynek részleteiről még semmit sem tudni, ám alighanem a babába szállt démon múltbéli ámokfutásából láthatunk majd egy újabb részletet.

A Démonok között franchise következő etapja Az apáca című borzongás lesz, amelyet idén szeptember 8-án mutatnak be itthon.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya