Hírek

Készül az Aquaman spinoff, a The Trench

Bár folytatásról egyelőre nincs szó, az már szinte biztos, hogy The Trench címmel spinoffot kap az Aquaman – írja a Collider.

A Jason Momoa főszereplésével készült DC-film, az Aquaman a maga 1.1 milliárd dolláros bevételével a DC legsikeresebb képregényfilmje eddig. Nem csoda hát, hogy a történet nem áll meg egy filmnél.

Más bombasikerekkel ellentétben azonban a DC és a Warner Bros. most nem egy folytatáson dolgozik gőzerővel, hanem egy spinoff-filmmel készülnek az Aquaman univerzumát bővítendő. A The Trench címen futó alkotás egy horror irányba elmozduló film lesz, amely a Trench nevű szörnyekről szól majd.

A forgatókönyvet Noah Gardner és Aidan Fitzgerald írják, a rendezői szék azonban egyelőre üres. Azt sem tudni még, hogy az Aquaman bármelyik szereplője megjelenik-e majd a filmben, és ha igen, mekkora játékidőben.

A DC egyelőre úgy tűnik, hogy az Aquaman vonalán készül újra nagyot robbantani, de máris elengedve a fő karaktert és behozva a Trench erőszakos és vad szörnyeit, akiknek önmagukban is lebilincselő történetük van.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés