Hírek

Készül az élőszereplős Tini Titánok film

teen_titans
teen_titans

A Warner egy újabb prominens szuperhős csapatról szóló mozit jelentett be James Gunn még el sem indult DC univerzumában.

Még ki se hevertük a DCEU brutálisan csalódáskeltő utolsó pár filmjét (Shazam! Az istenek haragja, Flash: A Villám, Kék Bogár, Aquaman és az elveszett királyság) és fogalmunk sincs mire számíthatunk a rebootolt DC univerzumtól (Superman: Legacy, Supergirl: Woman of Tomorrow), de ez nem tartja vissza James Gunnt és Peter Safrant, hogy újabb projekteket jelentsenek be a még el sem indult új kánonban.

A legújabb fejlemény, hogy a DC univerzum fiatalabb hőseit felvonultató Tini Titánok csapata is bemutatkozhat az új idővonalon.

A forgatókönyvet az az Ana Nogueira fogja írni, akit szerény írói és színészi pályáját leszámítva eddig csak a készülő Supergirl film írójaként ismerhetünk, ami nem kis bizalomra vall a Warner részéről. Nogueira már több éve kapcsolatban áll a DC-vel, mivel eredetileg egy olyan Supergirl film megírására kérték fel, amiben még a Flash: A Villám-ban feltűnt Sasha Calle alakította volna kryptoni szuperlányt. Ezt a projektet leállították, miután James Gunn és Peter Safran átvették a vezetést a DC filmes részlege felett, viszont a páros fenntartotta a kapcsolatot Nogueirával, amely úgy látszik tovább bővül a Tini Titánok filmmel.

A ’60-as években debütált Tini Titánok (Teen Titans) egy fiatal szuperhősöket felvonultató alakulat, amelynek hagyományosan Batman híres segédje, Robin a vezetője. A csapat oszlopos tagja még Cyborg, Raven, Csillagfény (Starfire) és Gézengúz (Beast Boy). A csapat már többször is bemutatkozott a kisképernyőkön. Először két animációs sorozat-adaptáció készült a Cartoon Network berkein belül: egy anime stílusú, akció orientált sorozat, a Tini Titánok, ami 2003-tól 2006-ig futott és egy abszurd humorú, gyerekbarátabb változat, a Tini titánok, harcra fel!, amely a 2013-as debütálása óta fut, és egy mozifilmet is szült 2018-ban, a Tini Titánok: A film-et. Egy sötétebb hangvételű, vegyes fogadtatású élőszereplős sorozat is készült Titánok címmel, ami 2018 és 2023 között futott Netflixen, majd a HBO Maxon fejeződött be.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com