Hírek

Készül A tetovált lány folytatása

Szeptemberben kezdik forgatni a Stieg Larsson bűnügyi trilógiája nyomán készült A tetovált lány folytatását, melyben azonban az amerikai remake két főszereplője, Daniel Craig és Rooney Mara nem tér vissza.

A hír önmagában nem új, hiszen már évek óta tudni, hogy ismét nagyképernyőre kerül a különc, nyers és zseniális Lisbeth Salander. Azt is tudni lehetett, hogy az amerikai remake két főszereplője, Daniel Craig és Rooney Mara nem tér vissza a produkcióhoz.

Újabban pedig az is kiderült, hogy Fede Alvarez rendezi az új filmet, amely így teljesen új szereposztással készül. A The Girl in the Spider’s Web (A lány a pók hálójában) 2018 októberében debütál a mozikban. A hacker Lisbeth Salander történetét folytató produkció forgatókönyvét és az eredeti regényt is David Lagercrantz írta.

A főhős szerepére Natalie Portman és Scarlett Johansson neve is szóba került, de Jane Levy is versenyben van, aki már dolgozott Alvarezzel. A Vaksötét és a Gonosz halott című horrorokban is Alvarez rendezte Levyt.

Stieg Larsson 2004-ben hunyt el szívroham következtében, ám halála előtt még befejezte a Millennium-trilógiát. Az izgalmas történetet David Lagercrantz folytatta, a regény Ami nem öl meg címmel 2015-ben jelent meg.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya